Ferie og spa på Bornholm

Ferie og spa på Bornholm

Bedste ferie og spa tilbud på Bornholm

Spaophold på Bornholm:

Der er ikke noget at diskutere, Bornholm er bare fantastisk! Besøg nogle af de bedste spisesteder i Danmark i havnebyerne, eller tag til Hammershus og oplev ægte danmarkshistorie ved de smukke ruiner.

Når du sætter dine ben på Bornholm, finder du hurtigt ud af hvorfor denne Ø er så besøgt hvert år. Blandt egne produkter, leveret af dygtige mennesker, finder du blandt andet disse produkter:

 • Svaneke Chokoladeri – Chokolade
 • Kjærstrup – Chokolade
 • Bornholm Distillery gin, bitter, syp og meget mere
 • Bolcheriet Smagfulde bolcher fra Bornholm
 • Karamel Kompagniet Smagfulde karameller til hele familien
 • Hasle røgeri Lækre røgvarer fra Hasle lige til døren
 • Nordbornholms Røgeri – Det lækreste røgede fisk, og andre lækre retter til børn
 • Puk’s Delikatesser – Lækre sennep og krydderier

Dette er blot et uddrag af lækre produkter fra solskinsøen Bornholm. Hvis dette ikke er forkælelse nok, er naturen grund nok til at aflægge Bornholm et besøg. Se hvad vi har af udvalg her på siden på ophold på Bornholm.

Autentisk hotelophold på Bornholm _ 3 overnatninger hos Hotel Pepita

Hotelophold på Bornholm hos Hotel Pepita

Har I ikke besøgt Solskinsøen endnu, eller drømmer I om at opleve den naturskønne ø igen? Gør det nemt med et ophold hos Hotel Pepita i Allinge-Sandvig på Bornholm. Et autentisk bindingsværkshotel med store ambitioner og evner inden for hyggelige rammer, sjæl og godt værtskab. Her kan I nyde 3 overnatninger, hvor I hver morgen står op til en lækker morgenmad i hotellets restaurant. Tæt på hotellet kan I opleve Opalsøen, Hammershus og måske holde et pitstop ved Sandvigbugten med badebro, strandpromenade og skøn sandstrand blot 10 minutter fra hotellet. Efter I har udforsket Bornholms mange attraktioner og smukke natur, kan I slappe af på hotellet, hvor der vil stå eftermiddagskaffe og småkager klar til jer.

Pris fra kr. 2.495,00 for 2 personer

Se tilbud

Spaophold på Bornholm

Bornholm er en dansk ø beliggende i Østersøen, øst for Sjælland og syd for Sverige. Øen er kendt for sin smukke natur, varierede landskaber, imponerende klippeformationer og lange sandstrande. Bornholm er også kendt for sin rige historie, herunder stenalderbopladser, middelalderlige borge og kirker, og et væld af fiskerlejer og maleriske landsbyer.

Øen er kendt for sin særlige charme og afslappede livsstil, og er et populært rejsemål for både danske og udenlandske turister. Der er mange aktiviteter at tage sig til på Bornholm, herunder cykling, vandreture, svømning og fiskeri, og øen er også kendt for sit levende kunst- og kulturscene, med masser af kunstudstillinger, koncerter og teaterforestillinger året rundt.

Kombiner en masse skønne oplevelse med et afslappende spaophold på Bornholm, og få fornyet energi.

Kurhotel Skodsborg Spa - 5-stjernet luksus

Rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery

Havtorn, stikkelsbær, lyngblomster, vilde æbler, kvæder og vi kunne blive ved. Mange smage lægger deres vej forbi, når Bornholm Distillery’s produkter er i glasset. Men en ting er sikkert. Det er smagen af Bornholm, der leger med sanserne. Bliv klogere på det lille destilleri i Rønne, der evner at skabe smagsoplevelser, der rummer alt, Bornholm har at tilbyde, i flaskeform. Hør fortællinger om destilleriets produktionsmetoder og deres spændende produkter. Derudover får I også smagsprøver på 3 forskellige slags gin.

Pris fra kr. 199,00 per. person

Se tilbud Snapsesmagning på Bornholm

Snapse-smagning med Bornholm Spirits i København

Hvornår drikker man snaps? Eller vi kan vel nærmere spørge: Hvornår drikker man IKKE snaps? Om det er til jul, påske, ved det dejlige søndags-frokostbord eller blot en festlig aften i familie eller venners lag. Snaps er en drik som passer sig til mange ting, og noget man hygger sig med i socialt lag. Her kan du komme og lære om snapsens historie og f indblik i snapsens univers. En oplevelse der er oplagt til at opleve sammen med venner eller familie.

Hvad er inkluderet?

 • 1,5 times spændende snaps-smagsoplevelse med Bornholm Spirits
 • Smagning af 8 forskellige snaps fra egen produktion
 • Indblik i snapsens univers
 • Historien om snaps Bornholm og Bornholm Spirits
 • Snacks

Pris kr. 375,00 per. person

Se tilbud

Tilbage til forsiden

Scroll to Top