Ferie og spa i Jylland

Spaophold Jylland

Forkælende spaophold i Jylland: Oplev ren afslapning, velvære og fornyet energi

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Spaophold i Jylland:

Kurbad Limfjorden ligger med udsigt over Limfjorden i skønne omgivelser. Det 900 kvm. store spa- og wellnesscenter tilbyder mange moderne spafaciliteter, som indbyder til timers afslappende wellness. Det er også muligt at modtage forskellige behandlinger fra det professionelle personale.

Pris fra kr. 249,00 per. person

Se tilbud

Der er mange gode tilbud at vælge mellem, hvis man drømmer om spaophold i Jylland. Der er nemlig masser af billige spaophold i Jylland. Find dit ophold her på siden, og glæd dig til at nyde Jylland på en hel anden afslappende måde på en af disse spaophold ophold.

Der er noget for enhver smag, så du kan med garanti også finde det bedste spa ophold i Jylland til dig.

Et spaophold i Jylland er mere end bare en ferie; det er en rejse mod fornyelse og afslapning. Omgivet af Jyllands betagende natur og beroligende atmosfære giver disse spa-resorts mulighed for at slippe af med stress, genoplive sanserne og forynge kroppen. Fra terapeutiske behandlinger til naturskønne omgivelser og en rolig livsstil, er Jylland det ideelle sted at genopdage harmoni mellem krop og sind.

Spaophold på Fjordgaarden

Vestjylland er ligesom de fleste andre steder i Danmark, et sted hvor tiden går lige så stærkt. Alligevel sænker der sig en særlig ro over de omgivelser som Fjordgaarden kan byde på. Her føler man at tiden nærmest står stille for en stund, og hvor man virkerlig kan komme ned i gear. Nyd Fjordgaardens sauna, udendørs -og indendørs pools og deres dampbad. I kan glæde jer til en stor morgenmadsbuffet, 2-retters middag og meget mere.

Pris fra kr. 2.399,00 for 2 personer

Se tilbud

Luksus spaophold i Himmerland

Her er der virkelig kræset for jeres krav til luksus. Glæd jer til overnatning i lækkert lyst og stilfuldt dobbeltværelse, fri adgang til Himmerlands svømmehal, 3 retters middag, stor lækker morgenbuffet, og meget mere. Blandt andet den inkluderede Salve-in-Terra, hvor I bliver vugget på et blødt og varmt underlag af ler og olier, mens den afslappende musik kan nydes i baggrunden.

Pris fra kr. 3.955,00 for 2 personer

Se tilbud

Tilbage til forsiden

Scroll to Top