Ferie og spa på Sjælland

Spaophold Sjælland

Bedste spa ophold og tilbud på Sjælland

Tag på spaophold på Sjælland. Sjælland er et fantastisk sted. At tage et spa ophold på sjælland, kan ikke andet end at give dig en masse ro og smuk natur lige meget hvor du kigger hen. Der er mange spa ophold, wellness og mini ferier og tage på når du kigger hen mod sjælland. Heldigvis behøver et spa ophold på sjælland ikke at være en meget omkostelig begivenhed.

Se blandt de mange spa ophold og miniferier på denne side på sjælland.

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Er du til smukke grønne skovarealer, fantastisk romantisk middag og et lækkert luksuriøset værelse: Så skulle du tage et ekstra kig på Kragerup Gods. Det ligger blot en time fra København, selvom man ikke skulle tro det når man ser de smukke områder rundt godset.

Pris fra kr. 2.495,00 for 2 personer

Se tilbud Hvad koster et spaophold eller / og wellness dag på Sjælland? Expand

På Sjælland kan du typisk få en enkel spa-dag for omkring de 4-500 kroner. Er det et ophold er minimums-prisen ca. 1.000 kr.  Dette afhænger af indholdet af opholdet. Et ophold med forplejning er typisk dyrere og koster omkring de 2000 kroner.

Hvor er det bedste spa ophold og/eller romantiske ophold på Sjælland? Expand

Marienlyst Strandhotel

Kurhotel Skodsborg

Kragerup Gods

Hvad skal jeg tage med på spaophold? Expand

En del af at blive forkælet er, også at der blive sørget godt for en på den praktiske front. Det vil sige, at spa og wellness steder, sørger for: badekåbe, tøfler, og håndklæder. Disse ting er som regel med i prisen. Du skal blot medbringe dine praktiske ting, såsom: din mobil, nøgler, pung og måske en bog, og selvfølgelig badetøj.

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

Lige ud til Øresund med udsigt til Kronborg Slot ligger det prisvindende Marienlyst Strandhotel. Jeres getaway fra hverdagen. Ved ankomst til hotellet kan I læne jer tilbage og nyde deres lækre afternoon tea, mens jeres 3-retters middag i Restaurant Marienlyst sammensættes af køkkenchefen. Slut aftenen af med en gåtur ved vandet, en sundowner i baren og tag eventuelt et smut forbi casinoet. Næste morgen står den på deres berømte morgenspa og saunagus til solopgangen, inden I sætter jer til bords i restauranten og nyder en lækker morgenmad.

Pris fra kr. 3.295,00 for 2 personer

Se tilbud

Floating for 2 hos Copenhagen Float

Træd ind hos Copenhagen Float. Mærk hvordan roen sænker sig, Floating terapi er så godt for kroppen, sindet og kemien med din partner, at det for mange bliver svært vanedannende. Efter at I har gjort jer klar i de private badefaciliteter, træder I ind i det store floatrum, hvor I vælger, om det er mørket og stilheden, der passer jer bedst, eller om I foretrækker en stjernehimmel og rolige lyde. Uanset hvad, er I to i centrum i nogle timer – trukket væk fra hverdagens travlhed og jag. Læs mere ved at klikke ind på tilbuddet hos Copenhagen Float.

Pris fra kr. 1.199,00 for 2 personer

Se tilbud

Tilbage til forsiden

Scroll to Top