Ferie og spa i København

Spaophold København

Oplev afslappende spaophold i København – Forkælelse og velvære i Hovedstaden

Spaophold i København:

København er en fantastisk by. Faktisk så fantastisk at byen lige nu mens jeg skriver dette her, er blevet kåret til verdens bedste by at bo i. Og det er ikke første gang dette sker. Man behøver bare at tage en tur ind til byen for at vide hvorfor. Selvom det er en by med mange bygninger, meget trafik og mennesker, er der samtidig noget meget afslappende over København. Tag på kanalrundfart og nyd solen og dejlig kultur og historie. Tag i Nyhavn og få noget koldt at drikke og mærk den afslappende stemning. Du kan derfra afslutte din dag med en lækker middag og spa, der hvor du vælger at holde dit spaophold. Uanset hvor i København du vælger at booke dit spa ophold, vil du komme helt ned i gear. Så selvom du er i en storby, vil du med det samme mærke roen når du lander i verdens bedste by: København.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

På Kurhotel Skodsborg finder du en oase, der midt i dagligdagen beder dig om at stoppe op for at lytte til stilheden og sænke dig ned i vandet. På Kurhotel Skodsborg kan alle sanserne gå på opdagelse, men vandets rolige bevægelser skyller fortsat gennem stedet og udvikler sig fra spaafdelingens klukkende ro til Øresunds brusende bølger i front.

Pris fra kr. 2.700,00 for 2 personer

Se tilbud Hvad koster et spa ophold eller en spa wellness dag i København? Expand

I København kan du typisk få en enkel spa-dag for omkring de 4-500 kroner. Er det et ophold er minimums-prisen ca. 1.000 kr.  Dette afhænger af indholdet af opholdet. Et ophold med forplejning er typisk dyrere og koster omkring de 2000 kroner.

Hvor finder jeg det bedste spa ophold i København? Expand

Marienlyst Strandhotel

Kurhotel Skodsborg

Hvad skal jeg tage med på mit spaophold? Expand

Når du tager på spa ophold i København, er det godt at have en lille huskeliste. For du kommer ikke udenom, at skulle pakke en lille taske med de mest nødvendige ting, inden du tager på et par dages forkælelse på dit spaophold i København.

En del af at blive forkælet er, også at der blive sørget godt for en på den praktiske front. Det vil sige, at spa ophold stederne, sørger for: badekåbe, tøfler, og håndklæder. Disse ting er som regel med i prisen. Du skal blot medbringe dine praktiske ting, såsom: din mobil, nøgler, pung og måske en bog, og selvfølgelig badetøj.

Og så er der ikke så meget andet, end at du bare skal nyde dit spa ophold og forkælelsen.

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

Lige ud til Øresund med udsigt til Kronborg Slot ligger det prisvindende Marienlyst Strandhotel. Jeres getaway fra hverdagen. Ved ankomst til hotellet kan I læne jer tilbage og nyde deres lækre afternoon tea, mens jeres 3-retters middag i Restaurant Marienlyst sammensættes af køkkenchefen. Slut aftenen af med en gåtur ved vandet, en sundowner i baren og tag eventuelt et smut forbi casinoet. Næste morgen står den på deres berømte morgenspa og saunagus til solopgangen, inden I sætter jer til bords i restauranten og nyder en lækker morgenmad.

Pris fra kr. 3.295,00 for 2 personer

Se tilbud

Floating for 2 hos Copenhagen Float

Træd ind hos Copenhagen Float. Mærk hvordan roen sænker sig, Floating terapi er så godt for kroppen, sindet og kemien med din partner, at det for mange bliver svært vanedannende. Efter at I har gjort jer klar i de private badefaciliteter, træder I ind i det store floatrum, hvor I vælger, om det er mørket og stilheden, der passer jer bedst, eller om I foretrækker en stjernehimmel og rolige lyde. Uanset hvad, er I to i centrum i nogle timer – trukket væk fra hverdagens travlhed og jag. Læs mere ved at klikke ind på tilbuddet hos Copenhagen Float.

Pris fra kr. 1.199,00 for 2 personer

Se tilbud
Scroll to Top